Vacatures

GRAZIstudent hbo Journalistiek gevraagd!

Volg jij een studie hbo Journalistiek? En ben jij op zoek naar een toffe stageplek bij een groeiend bedrijf? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Over GRAZImedia.com

GRAZImedia.com behoort tot de top contentmarketinginfluencers van Nederland. Wij creëren aansprekende concepten en knallende content. Daar zijn we goed in én we vinden het superleuk om te doen! Ons hart maakt een sprongetje voor de overheid, (jeugd)zorg, het groter MKB en duurzame, maatschappelijke projecten.

GRAZIstudent gezocht!

Voor onze vestiging in Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven hbo-student Journalistiek. Als GRAZIstudent werk je vanaf het leukste podium in Nederland aan een grote diversiteit aan projecten. Een ervaren team van contentaddicts neemt jou mee in ‘our world of content’.

contentmarketing - GRAZImedia.com

Wat mag je bij ons doen?

Een stage bij GRAZImedia.com is zeker iets voor jou als je van afwisseling houdt. Zo schrijf je in deze functie blogs en artikelen voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Interviews afnemen doe je telefonisch of op locatie. Je bent gek op tekstschrijven en social media, want goede content moet ook een optimaal bereik genereren. Daarnaast stel je nieuwsbrieven en social media posts op en ondersteun je de contentmarketeer in de uitvoering van projecten en taken.

Wat vragen wij?

Van een GRAZIstudent vragen we een zekere mate van journalistieke zelfstandigheid. Je draagt zelf actief nieuwe onderwerpen aan om over te bloggen. Korte berichten komen bij jou goed en snel uit de pols. Als journalistiek talent ben je gedreven en enthousiast en wil je tot de beste in jouw vak gaan behoren. Verder ben je:

– Creatief;
– Ambitieus;
– Secuur;
– Schrijf je foutloos Nederlands;
– Een vlot en vrolijk type (er moet gelachen worden!).

Je bent beschikbaar voor een periode van tenminste 3 maanden en loopt 3 dagen per week stage op ons kantoor in Bergen op Zoom. Heb je ervaring met of interesse in fotografie en videomarketing? Dan is dat zeker een pré.

Wat krijg je van ons?

Als GRAZIstudent krijg je veel ruimte om ervaring op te doen met allerlei aspecten van ons mooie vak. Wij bieden je een informele en supercreatieve werkomgeving op een van de meest inspirerende locaties van Nederland: ons gezellige podium in Bergen op Zoom. Je werkt in een klein, hecht team van contentspecialisten en draait mee als een volwaardige professional. Verder mag je deelnemen aan netwerken en beurzen en ga je mee naar klanten. Vanzelfsprekend zijn wij erg benieuwd naar jouw ideeën en bieden wij een marktconforme stagevergoeding.

grazimedia contentmarketingbureau Bergen op Zoom

Ben jij een GRAZI?

Wil je graag de schoolbanken uit om contentmarketing in de praktijk toe te gaan passen? Stuur dan een e-mail met CV naar Patricia Borghouts, eigenaresse van GRAZImedia.com via patricia@grazimedia.com. Hopelijk mogen wij jou snel verwelkomen!