GRAZImedia.com werd in 2011 opgericht door Patricia Borghouts. Inmiddels bestaat het team uit een aantal enthousiaste communicatiespecialisten en werken we nauw samen met kundige freelancers. Het projectteam komt op basis van hun expertise en het vraagstuk van de klant tot stand.  Zo zijn we in staat voor elk communicatievraagstuk een oplossing te bieden. 

Het GRAZIteam

Patricia – Oprichter – senior strategisch communicatieadviseur 
Patricia ontwikkelt voor met name gemeentes communicatiestrategieën en schakelt moeiteloos van advies naar uitvoering. Ze voelt zich als een vis in het water in een politiek-bestuurlijke omgeving met een grote diversiteit aan complexe communicatievraagstukken. Is een verbinder in hart en nieren en schakelt razendsnel tussen het college van B&W, het projectteam, de communicatieafdeling en inwoners.

2017: Een van de topinfluencers contentmarketing van Nederland.
2015: Finalist GoBoZ Award.
2014: Beste Jong MKB-er van West-Brabant.
2014: Beste netwerker van Brabant / Zeeland van Business Network International (BNI).

Anne – Design 
Cinemagraphs, animaties, filmpjes, leuke ontwerpen voor print. Een mooi design laten wij graag over aan Anne, enthousiast en altijd sprankelend.

Margot en Marion – Tekstschrijven en webcare
Al 8 jaar nemen deze dames de webcare van een aantal opdrachtgevers voor hun rekening. Denk daarbij aan bloggen, (SEO) webteksten schrijven, e-mailmarketing en social media beheer en onderhoud. Ze monitoren alles wat er online gebeurt en reageren namens de communicatieafdeling van een gemeente. Onwijs flexibel, kundig en altijd betrokken. Dat zijn Margot en Marion!

Promo GRAZI’s – Promotieteam GRAZImedia.com
Wie kent ze niet? Het GRAZIpromoteam kom je namelijk op elk GRAZI-event tegen. Met hun opvallende look en altijd stralende glimlach zijn zij de blikvangers op elk GRAZI-event!

Emily – communicatiespecialist
Veelzijdig en ondernemend. Schakelt razendsnel en gaat voor haar opdrachtgevers door het vuur. Ontwerpt, blogt, post en komt altijd met verrassende ideeën.