Storytelling

Als kind zit je met rooie oortjes naar een sprookje te luisteren. Je wordt in het verhaal gezogen, houd je hart vast als het mis dreigt te gaan met de hoofdpersoon en bent duidelijk opgelucht als de boze heks is verslagen en de prins en prinses nog lang en gelukkig voortleven. Wie herkent dit niet? Dat is het effect van een goed verhaal!

Storytelling

De toehoorder raakt betrokken bij het verhaal, hij wordt erdoor geraakt en raakt geïnspireerd. Dit principe wordt ook steeds meer (h)erkend en ingezet bij contentmarketing. Bij contentmarketing focus je op relevante en waardevolle content die precies aansluit bij de behoeften van je doelgroep. Storytelling is hét middel om jouw doelgroep te verleiden en te informeren. Het is een krachtig en effectief communicatiemiddel. Door een goed verhaal onderscheid je je bovendien van je concurrenten en weten prospects jou te vinden.

GRAZImedia.com storytelling

Verhalen vertellen

Als bedrijf wil je dat je klanten jouw product kopen of dienst afnemen. Je weet wie je doelgroep is, wat de klant nodig heeft en wat jij de klant te bieden hebt, maar hoe breng je dat over? Niet iedereen heeft de gave van een goede verhalenverteller te zijn. Geen nood! Daar kunnen wij je bij helpen, want verhalen vertellen is onze corebusiness. Wij gaan met jou in gesprek, luisteren naar wat je wilt, wie je wilt bereiken en wat het resultaat moet zijn en maken daar een goed verhaal van.

Meer weten?

Kijk hier voor een selectie van een aantal van de mooie verhalen die wij hebben gevangen. Of neem contact op via 0165 – 300648. Mailen mag uiteraard ook: info@grazimedia.com.