Social media: we love it! Als echte ‘social media addicts’ kent geen enkel socialmediakanaal geheimen voor ons. Wij beheren en onderhouden de kanalen van vele opdrachtgevers door goede social media content te creëren, te publiceren, campagnes op te zetten en de interactie aan te gaan met doelgroepen.

Social media marketingstrategie

Op welke kanalen bevinden jouw doelgroepen zich? Welke content vinden zij interessant om te lezen? En wat publiceer je wanneer op welk kanaal? Op deze antwoorden en meer geven wij antwoord in het social media marketingplan.

Social media beheer en onderhoud

Het onderhouden van socialmediakanalen vraagt veel tijd en de benodigde expertise. Content publiceren kan iedereen. Doelstellingen realiseren door de inzet van social media is een ander verhaal. Naast het ontwikkelen van een strategie zorgen wij ervoor dat de socialmediakanalen van jouw organisatie of project altijd voorzien zijn van aansprekende content én rendement opleveren. Wij monitoren de reacties en gaan de interactie aan met jouw doelgroepen. Elke maand nemen wij samen met jou de resultaten en de posts voor de volgende maand door. Alles gaat in overleg, zodat jij altijd exact weet wat er gepubliceerd wordt.

Social media marketingbureau GRAZImedia.com

Social media campagnes

Met een social media campagne kom je nog meer onder de aandacht van jouw publiek. Vooral voor nieuwe pagina’s, belangrijke posts / nieuwtjes, acties of het werven van nieuwe medewerkers kan met een social media campagne sneller succes gerealiseerd worden. Een goede campagne hoeft niet altijd duur te zijn. Afhankelijk van de doelstellingen, kun je ook met een kleine campagne een groter bereik realiseren.

Social media workshops

We love to share! Daarom verzorgen wij ook social media workshops op maat. Op basis van jouw doelstellingen, kennisniveau, een analyse van het werkgebied, etc. maken wij een programma dat helemaal is afgestemd op jouw kennisniveau en organisatiedoelstellingen. Binnen een mum van tijd kun jij succesvol aan de slag met de juiste content!

CONTACT