Over de GRAZI’s

GRAZImedia.com is een crossmediaal contentmarketingbureau en behoort tot de topinfluencers contentmarketing in Nederland. Met veel passie en gedrevenheid helpen wij jou verhalen te vertellen die impact maken.

Met resultaat!

contentaanlevering GRAZImedia.comSuccesvolle concepten ontwikkelen met knallende content. We love it! Daar zijn we goed in én we vinden het superleuk om te doen! Ons hart maakt een sprongetje voor de overheid, (jeugd)zorg, het groter MKB en duurzame, maatschappelijke projecten. Vanuit onze locaties in Goes, Bergen op Zoom en Rotterdam (op flexibele basis) werken wij voor landelijke en regionale opdrachtgevers. Dat doen wij met heel veel liefde van A tot Z. En het allerbelangrijkste: met resultaat!

Het verhaal van het meisje met de rode schoentjes

Patricia Borghouts contentmarketeer GRAZImedia.comGRAZImedia.com werd in februari 2011 opgericht door Patricia Borghouts. Met haar verhaal, het verhaal van het meisje met de rode schoentjes (lees hier het verhaal), kreeg GRAZImedia.com binnen 5 jaar landelijke bekendheid. Wij weten als geen ander hoe je een organisatie, merk of project succesvol in de markt moet zetten.

Kijk hier voor een selectie van onze opdrachtgevers en maak kennis met ons team!

Relaties over GRAZImedia.com

CONTACT