Over GRAZImedia.com

GRAZImedia.com is een contentmarketingbureau voor de overheid, (jeugd)zorg, het groter MKB en maatschappelijk betrokken organisaties. Met vestigingen in Bergen op Zoom, Vlissingen en Rotterdam (op flexibele basis) is GRAZImedia.com een bekende speler in Nederland. Met veel passie en plezier – We do our job with a smile! –  werken wij aan de leukste projecten!

Marketeers in content

GRAZImedia.com ontwikkelt contentstrategieën die de basis leggen voor een succesvolle inzet van diverse kanalen en een effectieve marketingcommunicatie. Met ons ervaren team creëren wij content in tekst en beeld. Onze copywriters bloggen voor een grote diversiteit aan organisaties en zijn opgeleid in het schrijven voor het web. Naast alle social media kanalen kent ook Google voor ons geen geheimen! Daarnaast leiden wij met veel passie en plezier jouw medewerkers op om contentmarketing en storytelling op succesvolle wijze binnen jouw organisatie te integreren.

grazimedia-contentmarketingbureau

Een succesvolle community begint bij GRAZImedia.com

Met goede content zoals social media content, blogs, landingspages of content voor online nieuwsbrieven realiseren wij omzet voor onze klanten. Veel bedrijven investeren veel geld en tijd in het opzetten van allerlei kanalen. Maar wat publiceer je nu wanneer op welk kanaal en hoe zorg je ervoor dat je daarmee ook omzet genereert? Het antwoord is goede content! En dat is ons specialisme! Naast het creëren en publiceren, monitoren en reageren wij namens jouw organisatie op vragen en reacties. Ook voor de meest originele social media campagnes kun je bij ons terecht.

grazimedia-contentmarketingbureau

Het verhaal van het meisje met de rode schoentjes

GRAZImedia.com werd in februari 2011 opgericht door Patricia Borghouts. Met haar verhaal, het verhaal van het meisje met de rode schoentjes (lees hier het verhaal), kreeg GRAZImedia.com landelijke bekendheid. Patricia: ‘Door mijn eigen verhaal heeft GRAZImedia.com de glimlach van een kind in een heel hoog vaandel staan. Elk kind verdient respect en een zorgeloze jeugd.’

Glimlachjes

‘Onze activiteiten voor jeugdzorgorganisaties en Stichting Het Vergeten Kind zijn een belangrijk onderdeel van ons bedrijfsbeleid. Wij vinden het belangrijk om al die lieve kinderen die niet of te weinig worden gezien zoveel mogelijk glimlachjes te bezorgen. Met ons project ‘Glimlachjes’ zetten we ons netwerk in, organiseren we evenementen en leveren we financiële bijdragen. Kies je voor een samenwerking met GRAZImedia.com dan lever je samen met ons een belangrijke bijdrage aan de toekomst. En dat zijn ook deze kinderen!’

Relaties over GRAZImedia.com

CONTACT