GRAZImedia.com verzorgt voor met name gemeentes communicatietrajecten op maat op het gebied van burgerparticipatie, duurzaamheid, het fysieke domein en de Omgevingswet.

Overheidscommunicatie

Communicatiebeleid maken begint met het verkrijgen van inzicht in het veld. Wie zijn de stakeholders? Wat drijft hen? En wat vinden zij van een bepaald onderwerp? Wat speelt er in de omgeving en hoe kunnen we de rol van een overheid als verbindende factor vergroten? GRAZImedia.com adviseert, creëert en implementeert. Als sparringpartner en strategisch adviseur vertalen wij communicatievraagstukken naar praktische, effectieve maatwerkoplossingen. Zo creëren wij draagvlak voor beleidsdoelstellingen en brengen wij jouw gemeente of project op een positieve wijze dichter bij stakeholders.

Waarom GRAZImedia.com?

– Communicatiespecialist voor de overheid (met name gemeentes);
– Snel schakelen en korte lijnen;
– Resultaat- en doelgericht;
– Van ontwikkeling strategie tot advies en uitvoering;
– Jarenlange ervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving;
– Een van de topinfluencers contentmarketing van Nederland;
– Veel kennis van en ervaring met duurzaamheid, burgerparticipatie, het fysieke domein en de Omgevingswet.

Kijk hier voor een overzicht van onze oplossingen en opdrachtgevers.

Kritisch en resultaatgericht

Wij zijn kritisch en nemen alleen maar opdrachten aan waarin we geloven. Het succes van jouw project is immers ons succes. Dat betekent dat we soms ook eigenwijs ‘nee’ zeggen, als we denken dat een investering beter op een andere wijze kan worden besteed. Snel opdrachten scoren is niet ons ding. Gedegen en kwalitatief goed werk leveren, én samenwerken aan succes, wel.

We do our job with a smile!

Waarom we dit doen? Het antwoord is simpel: ons hart gaat sneller kloppen van communicatietrajecten waarmee we een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. De ervaring en expertise die we de afgelopen jaren hebben opgedaan in een politiek-bestuurlijke omgeving delen we ook graag met jou. Vragen? Neem dan contact met ons op!

Relaties over GRAZImedia.com

CONTACT