Meet the GRAZI’s!

GRAZImedia.com werd in 2011 opgericht door Patricia Borghouts. Inmiddels bestaat het team uit een aantal enthousiaste, kundige creatieven, werkzaam vanuit de locaties in Bergen op Zoom, Goes en op flexibele basis in Rotterdam. 

Contentmarketing en storytelling

Patricia adviseerde en ondersteunde voor de oprichting van GRAZImedia.com (inter)nationale organisaties met het ontwikkelen en uitvoeren van hun marketing- en communicatiestrategie. Naast haar werkzaamheden had ze een succesvol blog. Zo specialiseerde zij zich in contentmarketing en storytelling.

Meet the GRAZI’s

Steeds vaker droomde zij van haar eigen bedrijf. Eind 2010 volgde zij haar hart en was GRAZImedia.com een feit. En met succes! Anno 2018 bestaat GRAZImedia.com uit een getalenteerd team en behoort GRAZImedia.com tot de topinfluencers contentmarketing in Nederland. Maak kennis met de GRAZI’s!

Het GRAZIteam

 

Patricia, branding & contentmarketing GRAZI
Patricia ontwikkelt binnen GRAZImedia.com de branding- en contentmarketingstrategieën en maatwerktrainingen. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de algemene leiding en PR/marketing van het bedrijf. Met haar verhaal, het meisje met de rode schoentjes, kreeg GRAZImedia.com landelijke bekendheid.

Awards
Patricia werd in 2014 verkozen tot de Beste Jong MKB-er van West-Brabant en was in 2015 finalist voor de GoBoZ Award, een prestigieuze ondernemersprijs in Bergen op Zoom.

Yassira Grazi
Yassira
Deze GRAZI kenmerkt zich door haar enthousiasme en sprankelende ideeën!
Cinemagraphs, social media visuals, animaties, filmpjes en meer. Visuele content laten wij graag over aan Yassira.
Mirko
Of het nu gaat om nieuwe technieken of de laatste ontwikkelingen op Google, de wereld van webdevelopment kent geen geheimen voor Mirko! Hij is flexibel, deskundig en altijd betrokken.
tentmarketingbureau - Margot en Marion
Margot en Marion, communitymanagement GRAZI’s
Deze dames nemen de webcare van een aantal klanten op hun rekening. Denk daarbij aan bloggen, (SEO) webteksten schrijven, e-mailmarketing en social media beheer en onderhoud. Ze monitoren alles wat er online gebeurt en reageren namens de klant. Onwijs enthousiast, kundig en altijd betrokken. Dat zijn Margot en Marion!

 

Promo GRAZI’s
Wie kent ze niet? Het GRAZIpromoteam kom je namelijk op elk GRAZI-event tegen. Met de opvallende GRAZIlook en hun altijd stralende glimlach zijn zij de blikvangers op elk GRAZIevent!

 

CONTACT