Meet the GRAZI’s!

GRAZImedia.com werd in 2011 opgericht door Patricia Borghouts. Inmiddels bestaat het team uit een aantal creatieve contentaddicts die met veel passie werken aan projecten voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers.

Contentmarketing en storytelling

Patricia adviseerde en ondersteunde voor de oprichting van GRAZImedia.com (inter)nationale organisaties met het ontwikkelen en uitvoeren van hun marketing- en communicatiestrategie. Na verloop van jaren specialiseerde zij zich in contentmarketing en storytelling.

Meet the GRAZI’s

Eind 2010 volgde zij haar hart en was GRAZImedia.com een feit. En met succes! Anno 2017 bestaat GRAZImedia.com uit een getalenteerd team van ervaren contentfanaten en behoort GRAZImedia.com tot de topinfluencers contentmarketing in Nederland. Maak kennis met de GRAZI’s!

Het GRAZIteam

Grazimedia.com - contentmarketingbureau - Patricia 

Patricia, branding & contentmarketing GRAZI
Patricia ontwikkelt binnen GRAZImedia.com de branding- en contentmarketingstrategieën en maatwerktrainingen. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de algemene leiding en PR/marketing van het bedrijf. Met haar verhaal, het meisje met de rode schoentjes, kreeg GRAZImedia.com landelijke bekendheid.

Awards
Patricia werd in 2014 verkozen tot de Beste Jong MKB-er van West-Brabant en was in 2015 finalist voor de GoBoZ Award, een prestigieuze ondernemersprijs in Bergen op Zoom.

Grazimedia.com - contentmarketingbureau - Ferial
Ferial, design GRAZI
Deze GRAZI kenmerkt zich door haar enthousiasme en gedrevenheid.
Cinemagraphs, social media visuals, ontwerpen, filmpjes en meer. Visuele content wordt voor een groot deel ontwikkeld door Ferial.
Jac, financial GRAZI
Deze (financiële) duizendpoot monitort onze bedrijfsprocessen en zorgt ervoor dat onze administratie tiptop in orde is. Hij houdt overzicht in waar het goed gaat en nog beter kan, zodat de creatieven zich alleen met creatieve zaken bezig hoeven te houden.
Bo, project support GRAZI
Deze GRAZI stort zich op de marketing en communicatie van GRAZImedia.com en biedt ondersteuning bij projecten.
Kaily, project support GRAZI
Kaily biedt ondersteuning bij het uitwerken en realiseren van concepten, zoals ons eigen concept Groene verhalen.
Promo GRAZI’s
Wie kent ze niet? Het GRAZIpromoteam kom je namelijk op elk GRAZI-event tegen. Met de opvallende GRAZIlook en hun altijd stralende glimlach zijn zij de blikvangers op elk event van GRAZImedia.com!
Wij doen het niet alleen
Daarnaast werken wij nog met twee vaste communitymanagers op basis van een ZZP-contract en beschikken wij over een groot netwerk van freelancers, bloggers en vloggers waar we regelmatig een beroep op doen om onze klanten te voorzien van de juiste contentoplossing.

CONTACT