Meet the GRAZI’s!

GRAZImedia.com werd in 2011 opgericht door Patricia Borghouts. Patricia adviseerde en ondersteunde voor de oprichting van GRAZImedia.com (inter)nationale organisaties (B2B) met het ontwikkelen en uitvoeren van hun marketing- en communicatiestrategie. Na verloop van jaren specialiseerde zij zich in contentmarketing en storytelling. Eind 2010 volgde zij haar hart en was GRAZImedia.com een feit. En met succes! Anno 2017 bestaat GRAZImedia.com uit een getalenteerd team van ervaren contentfanaten en is GRAZImedia.com een gevestigde naam in de wereld van content. Maak kennis met de GRAZI’s!

Het GRAZIteam

Patricia Borghouts contentmarketeer GRAZImedia.com  
Patricia, branding & contentmarketing GRAZI
Patricia is naast het ontwikkelen van branding- en contentstrategieën en maatwerktrainingen verantwoordelijk voor de algemene leiding en PR en marketing van het bedrijf. Met haar verhaal, het meisje met de rode schoentjes, kreeg GRAZImedia.com landelijke bekendheid. Patricia werd in 2014 verkozen tot de Beste Jong MKB-er van West-Brabant en werd in 2015 genomineerd voor de GoBoZ Award, een prestigieuze ondernemersprijs in Bergen op Zoom.
Nicole Meijer - GRAZImedia.com designer
Nicole, design GRAZI
Cinemagraphs, social media visuals, ontwerpen, filmpjes en meer. Visuele content wordt voor een groot deel ontwikkeld door Nicole. Gedreven, enthousiast en veel oog voor detail zijn kenmerkend voor deze supercreatieve GRAZI!
vacature
Vacature online copywriter / webredacteur
Ben jij een GRAZI? Check hier de vacature!
jac
Jac, financial GRAZI
Deze (financiële) duizendpoot monitort onze bedrijfsprocessen en zorgt ervoor dat onze administratie tiptop in orde is. Hij houdt overzicht in waar het goed gaat en nog beter kan, zodat de creatieven zich alleen met creatieve zaken bezig hoeven te houden.
grazipromoteam
Promo GRAZI’s
Wie kent ze niet? Het GRAZIpromoteam kom je namelijk op elk GRAZI-event tegen. Met de opvallende GRAZIlook en hun altijd stralende glimlach zijn zij de blikvangers op elk event van GRAZImedia.com!


Wij doen het niet alleen
Daarnaast werken wij nog met twee vaste communitymanagers op basis van een ZZP-contract en beschikken wij over een groot netwerk van freelancers, bloggers en vloggers waar we regelmatig een beroep op doen om onze klanten te voorzien van de juiste contentoplossing.

CONTACT