GRAZImedia - Contentmarketingbureau Bergen op Zoom - Markiezenhof

GRAZIproject: Nieuwe teksten voor het mooiste Stadspaleis

Trouwen in een echt paleis. Wie droomt daar nu niet van? Het Markiezenhof is dé locatie om elkaar het ja-woord te geven. Wij vonden het dan ook superleuk om de teksten te mogen schrijven voor de nieuwe trouwbrochure!

Het Markiezenhof

Bergen op Zoom staat bekend om zijn pittoreske en sfeervolle straatjes. In een van die straatjes staat het Markiezenhof, het oudste stadspaleis van Nederland. Deze trouwlocatie biedt een stijlvol decor voor een droombruiloft met vele memorabele momenten. Van liefdevolle huwelijksvoltrekking tot gezellige bruidsborrel en van smakelijk diner tot een onvergetelijk trouwfeest. Het Markiezenhof biedt alle mogelijkheden voor een complete huwelijksdag waar alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

We love!

De GRAZI’s zijn gek op het Markiezenhof! GRAZImedia.com is gevestigd in de Blokstallen, vlakbij het mooie stadspaleis. Tijdens onze lunchwandelingen komen wij regelmatig langs deze prachtige locatie. Voor een van de GRAZI’s is deze samenwerking extra speciaal. ‘Onze’ Patricia is namelijk ook getrouwd in het Markiezenhof. Toen wij de opdracht kregen om de teksten te schrijven voor de nieuwe trouwbrochure, kreeg zij weer kriebels in haar buik en kwamen alle mooie herinneringen van haar dag weer heel even terug.

GRAZImedia.com - tekstschrijven trouwbrochure

We do our job with a smile

We do our job with a smile! Als je als Bergs bedrijf iets mag doen voor een van de mooiste locaties van Bergen op Zoom, dan straal je als GRAZI natuurlijk helemaal van oor tot oor! Wij vonden het erg leuk om weer even rond te mogen lopen in de paleisgangen van het Markiezenhof!

Contact tekstschrijver

Wil jij de teksten van jouw website, flyers of brochures ook vernieuwen? De GRAZI’s voorzien jou met liefde en plezier van een goed advies! Bel (010- 800 53 26) of stuur een e-mail naar info@grazimedia.com voor meer info!

Deel dit bericht

Laat een reactie achter