GRAZImedia.com - Contentmarketingbureau - webteksten Roosendaal

GRAZIproject: Nieuwe webteksten voor Prognosys

Prognosys biedt mkb-bedrijven en non-profitorganisaties een breed pakket aan hoogwaardige ICT-oplossingen. Door de jarenlange ervaring en expertise werken zij voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers in heel Nederland. GRAZImedia.com schreef de webteksten voor de splinternieuwe website.

Over Prognosys

Trotse eigenaar en oprichter van Prognosys is Dennis van Schie. ‘Na een jarenlange carrière in de ICT-dienstverlening heb ik de stap genomen om zelf een bedrijf op te zetten. En met succes! Door een perfecte service en een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, heeft Prognosys het afgelopen jaar een aanzienlijke groei mogen meemaken. Daar zijn we zeker trots op!’

Prognosys - GRAZImedia.com - webteksten Roosendaal

Een perfecte service en meer

Prognosys neemt al uw ICT-vraagstukken uit handen. De ICT-infrastructuur is de motor van uw bedrijf die geruisloos moet draaien. Kiest u voor Prognosys, dan bent u ervan verzekerd dat u zich alleen maar hoeft te concentreren op uw corebusiness. U wilt zich geen zorgen maken over continuïteit, veiligheid en capaciteit. Dat begrijpen de specialisten van Prognosys. Door een goed beheer en onderhoud weten zij vele problemen te voorkomen. En zijn er vragen, dan staan zij 24/7 voor u klaar!

ICT-Diensten

Prognosys ondersteunt haar klanten met een breed pakket aan ICT-diensten:

  • Bedrijfsnetwerk aanleggen, onderhouden en support;
  • Wifi aanleggen en onderhouden;
  • Toegangscontrole- en intercomsystemen;
  • Beveiligingscamera’s;
  • Inbraakdetectiesystemen;
  • Cameraregistratie (face matching, kentekenregistratie, etc.).

Razendsnel

We do our job with a smile! Het is voor ons altijd inspirerend om met gemotiveerde ondernemers als Dennis van Schie te mogen werken! Dennis: ‘GRAZImedia.com schreef de webteksten voor Prognosys. Zodra ik de input had aangeleverd, werd er razendsnel invulling gegeven om de webteksten te schrijven. Mede door de snelle opvolging heb ik de samenwerking als heel prettig ervaren en kan ik een samenwerking met GRAZImedia.com van harte aanbevelen.’

Contact webteksten

Voldoen jouw webteksten aan de doelstellingen van jouw organisatie? Of ben je ook nieuwsgierig geworden naar de do’s en dont’s van goede webcontent? Bel dan naar 010 – 800 53 26 of stuur een e-mail naar info@grazimedia.com voor een goed advies!

Deel dit bericht

Laat een reactie achter