GRAZImedia.com - communicatie- en contentmarketingbureau Zeeland

GRAZIproject: Nieuwe webteksten voor IHG Roestvast­staal

IHG Roestvaststaal B.V. is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van dun roestvaststalen plaatwerk. De producten van IHG komt u veelal tegen in het grootkeukenbedrijf, de medische sector en de industrie, al weten de 30-tal vakkundige en betrokken medewerkers voor elk rvs-vraagstuk wel een oplossing. IHG behoort tot de top van Nederland in hun branche. GRAZImedia.com schreef de webteksten voor de splinternieuwe website.

‘Kan niet bestaat niet’

Het motto van IHG is ‘Kan niet bestaat niet’. En dat zegt alles over hun dienstverlening en werkwijze. Naast vakmanschap speelt de bedrijfscultuur daarin een belangrijke rol. Bij IHG gaan extreem korte levertijden hand in hand met een hoge kwaliteitsstandaard en afwerkingsgraad, zonder concessies te doen aan flexibiliteit en klantgerichtheid.
IHG - GRAZImedia.com - contentbureau Bergen op Zoom

Communicatie

Een ander voordeel van een samenwerking met IHG is de communicatie. Zij houden gedurende het traject intensief contact met hun klanten over de stand van zaken. Zo komen klanten nooit voor verrassingen te staan. Voorafgaand  aan het traject wordt het ontwerp in 3D aangeleverd. Daardoor krijgt u een goed beeld hoe het resultaat er uiteindelijk komt uit te zien.

Contentbureau Bergen op Zoom

Voor ons is het altijd leuk om professionals te spreken die heel gepassioneerd over hun vak praten en die – net als wij – klanten door middel van een persoonlijke benadering net dat beetje extra’s kunnen bieden. Wij hebben in het verleden al eens eerder teksten mogen schrijven voor een soortgelijke organisatie. Deze kennis kwam tijdens het schrijven van de webteksten voor dit project goed van pas!

Contact

Wil je een keer sparren over jouw webteksten of andere contentzaken? Call the GRAZI’s! Onze tekstschrijvers zijn gespecialiseerd in schrijven voor het web en weten alle ins en outs van Google. Bel (010 – 800 53 26) of stuur een e-mail naar info@grazimedia.com voor meer info!

Deel dit bericht

Laat een reactie achter