GRAZImedia - Contentmarketingbureau Breda

GRAZIproject: Nieuwe teksten voor Alvero

Alvero is al ruim 30 jaar dé toonaangevende specialist in tijdelijke kantoorinrichtingen. Het motto van Alvero: ‘Kwaliteit in alles wat we doen’. En dat ervaar je in alle facetten van hun dienstverlening. Van aanbieding tot opdracht en van leveren tot ophalen. GRAZImedia.com schreef de teksten voor de nieuwe corporate brochure en het personeelsmagazine.

Over Alvero

Kantoormeubelen huren betekent voor organisaties nog meer flexibiliteit. Zo kun je bij een project of bijeenkomst extra werkplekken bieden. Ook bij calamiteiten, zoals brand of waterschade, biedt het huren van kantoormeubilair uitkomst. Binnen 24 uur creëert Alvero de ideale, tijdelijke oplossing voor jouw kantoorinrichting, voor een korte of langere periode.

Personeelsmagazine

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan centraal in het bedrijf. Zo leveren en plaatsen zij de meubels zelf in de Benelux en Duitsland. Een goed contact met de klant staat in een heel hoog vaandel. Dat geldt ook voor het contact met de medewerkers. Om de collega’s op een leuke wijze te informeren over nieuwe ontwikkelingen en interessante nieuwtjes en weetjes achter de schermen, werd een mooi personeelsmagazine ontwikkeld. Om prospects te informeren over de vele mogelijkheden van Alvero werd een nieuwe corporate brochure gecreëerd.

contentmarketing - GRAZImedia.com

Copywriting overig

Naast het schrijven van (SEO) webteksten en blogs worden wij ook vaak ingeschakeld voor het schrijven van teksten voor folders, flyers, corporate brochures, persberichten en meer. Meer weten over onze offline tekstproducties? Bel dan naar 010 – 800 53 26 of stuur een e-mail naar info@grazimedia.com voor meer informatie!

Deel dit bericht

Laat een reactie achter