GRAZImedia - Contentmarketingbureau Bergen op Zoom

GRAZIproject: Nieuwe advertentieteksten voor Hopmans Fietsgigant

Hopmans Fietsgigant is al meer dan 65 jaar specialist in mountainbikes, racefietsen en cross-hybrides. De combinatie van vakmanschap, service, gepassioneerd werken én scherpe prijzen zorgt ervoor dat veel fietsliefhebbers uit binnen- en buitenland Hopmans weten te vinden. Aan de GRAZI’s de eer om de nieuwe advertentieteksten te schrijven voor deze prachtige (web)winkel!

Over Hopmans Fietsgigant

De collectie fietsen is zeer uitgebreid. In de mooie, ruime winkel in Bergen op Zoom tref je maar liefst 2 verdiepingen met verschillende soorten fietsen, waaronder ook een aantal specifieke kinderfietsen. De kleding- en schoenencollectie is zonder meer de grootste in Europa. In de fysieke winkel en webwinkel tref je vele soorten en maten, voor groot en klein, voor dames en heren.

Tekstschrijver Bergen op Zoom

De GRAZI’s werden ingeschakeld voor het schrijven van de nieuwe advertentieteksten. Naast het schrijven van blogs en (SEO) webteksten wordt er ook vaak een beroep op ons gedaan voor het schrijven van teksten voor brochures, flyers, magazines, whitepapers, advertenties. Súperleuk om te doen, want dat maakt ons werk heel afwisselend! Voordat we voor jou aan de slag gaan, verdiepen we ons goed in jouw organisatie, doelstellingen en doelgroepen. Een goede voorbereiding is het halve werk! Wij creëren de leukste tekst- en beeldproducties die jouw doelgroepen zeker aanzetten tot actie!

Contact tekstschrijver Bergen op Zoom

Wil je de GRAZI’s ook inzetten om jouw verhaal te schrijven? Bel dan naar 010 – 800 53 26 of stuur een e-mail naar info@grazimedia.com voor meer informatie!

 

Deel dit bericht

Laat een reactie achter