GRAZImedia.com - Contentmarketingbureau - Van Loenhout

GRAZIproject: Van Loenhout zelfklevende producten, toon­aangevend in Europa

Een van onze klanten is Van Loenhout zelfklevende producten. Met meer dan 40 jaar ervaring is Van Loenhout in Europa een van de toonaangevende specialisten op het gebied van tapes en wand- en vloerbescherming. Wij stellen dit mooie bedrijf graag aan jou voor!

Een breed assortiment

Bij Van Loenhout heb je de keuze uit een breed assortiment aan tapes en producten voor wand- en vloerbescherming. Een grote diversiteit aan kleuren, bedrukkingen, lengtes, breedtes of materialen zorgt ervoor dat vele organisaties uit diverse branches kiezen voor Van Loenhout als hun partner. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

– Winkelketens;
– Winkeliers/middenstand;
– Groothandels;
– Televisie-, film- en theaterbranche;
– Bouw- en constructiebranche;
– Productiebedrijven;
– Beurzen- en evenementenbranche.

Van_Loenhout zelfklevende producten GRAZImedia.com

PC307R ducttape

Een van de populaire producten van Van Loenhout is de PC307R. Professionals uit de theater-, tv- en evenementenbranche willen snel en goed werk leveren. Kwalitatief hoogwaardige materialen horen daarbij. Daarom kiezen vele organisaties voor de PC307R. Deze tape scheurt gemakkelijk en recht af, is vochtvast en laat geen lijmresten achter. Deze eigenschappen kunnen een aanzienlijke tijds- en geldbesparing opleveren.

Van Loenhout zelfklevende producten

Met de Van Loenhout PC307R ben je verzekerd van een supersterke ducttape met hoogwaardige kleefprestaties op zowel hele gladde als ruwe oppervlakken en kabels. Deze ducttape is goed toepasbaar bij extreem lage of hoge temperaturen. Daardoor is de Van Loenhout PC307R uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitendoeleinden. Deze tape wordt ook veel gebruikt bij het afplakken en afdichten van asbestsanering.

(Inter)nationaal actief

Trotse eigenaars van Van Loenhout zelfklevende producten zijn Rob en Monique van Loenhout. Meer dan 40 jaar geleden werd het bedrijf door hun ouders opgericht. Rob: ‘Wij zijn als klein familiebedrijf begonnen. Inmiddels weten vele gerenommeerde nationale en internationale partijen ons te vinden. Snel schakelen en écht klant- en servicegericht bezig zijn, staan bij ons in een heel hoog vaandel. Wij vinden altijd een passende maatwerkoplossing en voeren die volgens afspraak uit.’

Van Loenhout portret - GRAZImedia.com contentmarketingbureau

E-mailmarketing en webcontent

GRAZImedia.com verzorgt de online nieuwsbrieven voor dit mooie bedrijf. Daarnaast ontwikkelden wij een zoekwoordenonderzoek en creëerden wij alle content (SEO webteksten, vertalingen en fotografie) voor de website. Rob: ‘Ik ben heel tevreden over de samenwerking met GRAZImedia.com, hun service is uitstekend!’ Kijk voor meer informatie op http://www.loenhout.nl/.

Deel dit bericht

Laat een reactie achter