GRAZImedia - Contentmarketingbureau Breda - Amphia

GRAZIproject: Webteksten voor OpleidingsCluster Klinische Geriatrie West-Nederland

OpleidingsCluster Klinische Geriatrie West-Nederland (Amphia) verzorgt opleidingen op het gebied van klinische geriatrie in West-Nederland. Bij een topopleiding hoort natuurlijk ook een topwebsite. GRAZImedia.com leverde de webteksten. 

Onderwijs en wetenschap

Klinische geriatrie is het medische specialisme voor de kwetsbare oudere patiënt in het ziekenhuis. Deze patiënt kampt vaak met een combinatie van lichamelijke, psychische en sociale problemen. Een klinisch geriater beschouwt de patiënt in zijn geheel en kijkt naar de samenhang van de problemen. De arts streeft bij de behandeling naar herstel en behoud van de zelfredzaamheid van de oudere patiënt.

Diversiteit

Student Katja vertelt waarom ze voor de opleiding van het OpleidingsCluster Klinische Geriatrie West-Nederland koos: ‘Wat ik zo mooi vind aan de opleiding hier is dat je in contact komt met patiënten met verschillende culturele achtergronden. Daardoor krijg je te maken met een andere kijk op veroudering en is er soms een taalbarrière. Het leren werken met mensen met verschillende achtergronden maakt deze opleiding voor mij nog interessanter.’

OpleidingsCluster Klinische Geriatrie West-Nederland

Voor GRAZImedia.com was het leuk en interessant om kennis te maken met dit vakgebied. De gesprekken met de studenten, als ook met de mensen van de opleiding, waren leuk. Het enthousiasme en de liefde voor het vak spatte ervan af! Kijk hier voor meer informatie over OpleidingsCluster Klinische Geriatrie West-Nederland.

Webteksten Breda

In principe kunnen we het bijna allemaal: teksten schrijven. Maar vergis je niet: er bestaat zoiets als teksten en téksten. Een goede tekst schrijven is namelijk een vak. Dat vergeten mensen weleens. Het juiste gevoel neerzetten met woorden is een kunst. Zoals Van Gogh zijn kunst op het doek uitte, doen wij dat met letters op het internet. De juiste woorden op de juiste plek zetten met het juiste gevoel, je moet het maar kunnen. Lukt het jou niet? Geen probleem: laat het aan ons over!

Deel dit bericht

Laat een reactie achter