GRAZImedia.com - Grote Nederlandse Kunstkalender

GRAZImedia werkt mee aan Grote Nederlandse Kunstkalender

Iedere dag een nieuw kunstwerk aan de muur, welke kunstliefhebber wil dat nu niet? Met De Grote Nederlandse Kunstkalender maak je het hele jaar door kennis met een designer, vormgever, illustrator, dichter, fotograaf of architect. GRAZImedia.com mag als creatieve communicatie- en contentstrateeg natuurlijk niet bij zo’n bijzonder project ontbreken. Goed nieuws: in 2019 werken wij mee aan de totstandkoming van de Grote Nederlandse Kunstkalender! 

De Grote Nederlandse Kunstkalender

De Grote Nederlandse Kunstkalender bestaat al een aantal jaren en is ontwikkeld naar het concept van de Grote Rotterdamse Kunstkalender, een bekend begrip in de internationale havenstad. Niet alleen de beeltenissen op de kalender maken het de moeite waard; door zijn opvallende formaat (30 x 34 cm en een gewicht van bijna drie kilo) is het zeker een eyecatcher.

Samenwerkingspartners

Voor het tot stand brengen van de kunstkalender wordt er samengewerkt met een grote diversiteit aan organisaties. Aan eerdere edities werkten o.a. het Grafisch Lyceum Rotterdam, NVA en CHIO Rotterdam mee. Volgend jaar wordt GRAZImedia.com aan dit rijtje toegevoegd!

Pluk je dag!

De kans om een eigen dag op deze bijzondere kalender te plukken, konden wij ook niet laten gaan. 16 februari – de dag dat GRAZImedia.com in 2011 opgericht werd – wordt de GRAZIdag op De Grote Nederlandse Kunstkalender. Wat je kunt verwachten? Dat houden we nog even geheim! Samen met de andere partners van dit mooie project geven we creativiteit het podium dat het verdient. En dat zal een heel bijzonder podium worden. We keep you posted….

 

Deel dit bericht

Laat een reactie achter