GRAZIdiensten

GRAZImedia.com is een crossmediaal communicatie- en contentmarketingbureau en behoort tot de topinfluencers contentmarketing in Nederland. Wij verzorgen voor overheden communicatie- en contenttrajecten op maat op het gebied van burgerparticipatie, jeugdzorg, gebiedsontwikkeling, duurzaamheid, het sociaal domein en de Omgevings- en Participatiewet. Dat doen wij door middel van onderstaande diensten:

COMMUNICATIEADVIES & PARTICIPATIE
Wij verzorgen voor de overheid communicatie- en participatietrajecten van A tot Z.

CONCEPT & BRANDING
Als een van de topinfluencers contentmarketing weten wij als geen ander hoe je een organisatie of merk succesvol in de markt moet zetten. Lees hier meer over concept en branding.

CONTENTMARKETINGSTRATEGIE
Je hebt doelstellingen en doelgroepen die je wilt bereiken en aan jouw organisatie wilt binden. De GRAZI’s weten daar wel raad mee! Lees hier meer over contentmarketingstrategie.

STORYTELLING
Je wordt in het verhaal gezogen en houd je hart vast als het mis dreigt te gaan. Dat is het effect van een goed verhaal! Lees hier meer over storytelling.

BLOGS
Is bloggen niet jouw sterkste kant of heb je er simpelweg geen tijd voor? Als (ghost)bloggers nemen wij het bloggen, publiceren en delen graag van jou over.
(SEO) WEBTEKSTEN
Door middel van goede webteksten weten wij jouw doelgroepen aan te zetten tot actie en zorgen wij ervoor dat je online goed vindbaar bent.
WHITEPAPERS
Whitepapers zijn bijzonder geschikt om kennis te delen. Geen tijd om jouw kennis op papier te zetten? Wij doen het graag voor je!

OVERIG COPYWRITING
Het schrijven van teksten voor brochures, flyers, magazines, advertorials of referentiecases. Voor vele online en offline tekstproducties kun je bij ons terecht!

PERSBERICHTEN
Onder de aandacht komen in de media, begint met een goed persbericht. Wij schrijven het voor je en delen het in ons grote medianetwerk.
ZOEKWOORDENONDERZOEK
Door middel van een zoekwoordenonderzoek maken wij inzichtelijk waar jouw doelgroepen op zoeken.
SOCIAL MEDIA MARKETING
Social media: we love it! Als echte ‘social media addicts’ kent geen enkel socialmediakanaal geheimen voor ons. Lees hier meer over social media marketing.
WEBCARE
Interactie met doelgroepen verloopt steeds meer via het internet. De webcarespecialisten van GRAZImedia.com pakken het voor je op!
E-MAILMARKETING
Wij verzorgen het opzetten, ontwerpen en verzenden van jouw nieuwsbrief- en e-mailcampagnes. Mét persoonlijke en unieke content natuurlijk!
DESIGN
Het ontwerpen van logo’s, brochures, flyers en online visuals. Onze ontwerper pakt het voor je op! Lees hier meer over GRAZIdesign.
CINEMAGRAPH
Deze combinatie van film en fotografie trekt zeker de aandacht. Lees hier meer over cinemagraphs!
ANIMATIES
Animaties zijn een leuke, laagdrempelige manier om informatie over te brengen. Wij maken ze voor je! Lees meer!
FOTOGRAFIE
Goede foto’s maken of breken de uitstraling van jouw organisatie. Daarom nemen we fotografie graag voor jou uit handen. 
WEBSITES
Naast alle content ontwikkelen en ontwerpen wij ook websites. Wel zo handig toch?
MAGAZINES (online en offline)
Mooie (online) magazines met aantrekkelijk beeld- en tekstmateriaal. Wij verzorgen jouw magazine van A tot Z!
OFFLINE NIEUWSBRIEVEN
De GRAZI’s helpen je met het design van jouw nieuwsbrief, tekstschrijven, beeld- of fotomateriaal en verzend- en drukwerkbegeleiding.
JAARVERSLAG
Via een online of offline jaarverslag informeren wij jouw stakeholders over wat er het afgelopen jaar zoal is gebeurd binnen jouw organisatie.
SEO
Is het voor jouw organisatie een uitdaging om beter vindbaar te worden? Call the GRAZI’s!
INFLUENCERMARKETING
Wij beschikken over een groot netwerk aan bloggers en vloggers die wij graag inzetten om jouw organisatie, merk of project onder de aandacht te brengen.
WORKSHOPS EN LEZINGEN
Lezingen over contentmarketing en maatwerkworkshops in social media, zakelijk bloggen en SEO. Wij verzorgen dit op maat. Lees hier meer over onze workshops en lezingen.