GRAZImedia.com verzorgt voor met name gemeentes communicatietrajecten op maat op het gebied van burgerparticipatie, duurzaamheid, het fysieke domein en de Omgevingswet.

COMMUNICATIEADVIES
Als klankbord, sparringpartner en strategisch-inhoudelijk adviseur vertalen wij communicatievraagstukken naar praktische, effectieve oplossingen. 

OMGEVINGSANALYSE
Door middel van beproefde methodieken brengen wij haarfijn in kaart welke stakeholders betrokken zijn bij de opgave van jouw organisatie.

COMMUNICATIESTRATEGIE
Na het ontwikkelen van een omgevingsanalyse gaan we aan de slag met de strategie. Welke keuzes gaan we maken als het gaat om bijvoorbeeld doelgroepen en resultaat? Een SMART geformuleerde strategie is nodig om doelgericht aan de slag te gaan.

BURGERPARTICIPATIE
Overheden gaan steeds vaker in gesprek met inwoners en partners. Voor het ontwikkelen van nieuw beleid of voor het samen uitvoeren van vastgesteld beleid. Maar hoe breng je het gesprek op gang en creëer je samen het gewenste resultaat? Communicatie is een belangrijke succesfactor voor geslaagde burgerparticipatie.

CONTENTMARKETING
Contentmarketing biedt veel kansen voor de overheid. Met een goede contentmarketingstrategie en aansprekende content, kun je kloven tussen stakeholders dichten en doelstellingen sneller bereiken.

CREATIEVE CONCEPT
Na een uitgebreide voorbereiding gaan we aan de slag met het ontwikkelen van het creatieve concept dat wij van A tot Z, online en offline, zowel in tekst als beeld uitwerken.

STORYTELLING
Je wordt in het verhaal gezogen en houd je hart vast als het mis dreigt te gaan met de hoofdpersoon. Dat is het effect van een goed verhaal! Lees hier meer over storytelling.

BLOGS
Is bloggen niet jouw sterkste kant of heb je er simpelweg geen tijd voor? Als (ghost)bloggers nemen wij het bloggen, publiceren en delen op social media graag van jou over.
(SEO) WEBTEKSTEN
Door middel van goede webteksten weten wij doelgroepen aan te zetten tot actie en zorgen wij ervoor dat jouw organisatie of project online goed vindbaar is.
WHITEPAPERS
Whitepapers zijn bijzonder geschikt om kennis te delen. Geen tijd om kennis op papier te zetten? Wij doen het graag voor je!

OVERIG COPYWRITING
Het schrijven van teksten voor brochures, flyers, magazines, advertorials of referentiecases. Voor vele online en offline tekstproducties kun je bij ons terecht!

PERSBERICHTEN
Onder de aandacht komen in de media, begint met een goed persbericht. Wij schrijven het en delen het in ons grote medianetwerk.
ZOEKWOORDENONDERZOEK
Door middel van een zoekwoordenonderzoek maken wij inzichtelijk waar doelgroepen op zoeken.
SOCIAL MEDIA MARKETING
Social media: we love it! Als echte ‘social media addicts’ kent geen enkel socialmediakanaal geheimen voor ons. Lees hier meer over social media marketing.
WEBCARE
Interactie met doelgroepen verloopt steeds vaker via het internet. De webcarespecialisten van GRAZImedia.com pakken het voor je op!
E-MAILMARKETING
Ook voor het ontwikkelen, ontwerpen en verzenden van nieuwsbrief- en e-mailcampagnes kun je bij ons terecht.
DESIGN
Het ontwerpen van logo’s, brochures, visuals en meer. Wij pakken het graag voor je op!
CINEMAGRAPH
GRAZIgraphs zijn cinemagraphs ontwikkeld door GRAZImedia.com. Dit zijn foto’s met bewegende details. Lees meer over deze eyecatchers!
ANIMATIES
Met een animatie kun je op een leuke, laagdrempelige manier informatie overbrengen. Lees meer!
FOTOGRAFIE
Foto’s maken of breken de uitstraling van jouw organisatie of project. Daarom nemen we fotografie jou graag uit handen. 
WEBSITES
Naast alle content ontwikkelen en ontwerpen wij ook websites.
MAGAZINES (online en offline)
Interessante onderwerpen, goed geschreven teksten, mooi beeldmateriaal en dat allemaal gegoten in een vormgeving die klopt als bus.
OFFLINE NIEUWSBRIEVEN
Naast het design verzorgen wij het tekstschrijven, beeld- of fotomateriaal en verzend- en drukwerkbegeleiding.
JAARVERSLAG
Via een online of offline jaarverslag informeren wij stakeholders over wat er het afgelopen jaar zoal is gebeurd.
INFLUENCERMARKETING
Wij beschikken over een groot netwerk van bloggers en vloggers die wij graag inzetten om jouw project onder de aandacht te brengen.
WORKSHOPS EN LEZINGEN
Wij verzorgen lezingen over en maatwerkworkshops in publieke communicatie en contentmarketjng. Lees hier meer over onze workshops en lezingen.