Trainingen

We love to share! Door middel van maatwerktrainingen delen wij onze expertise afgestemd op jouw kennis en doelstellingen.

Maatwerktrainingen

Met onze maatwerktrainingen leiden wij jou of jouw medewerker(s) op om nog succesvoller te worden met content. Samen bekijken we eerst de doelstellingen, het kennisniveau en maken we een analyse van het werkgebied en de huidige werkzaamheden. Op basis daarvan stellen wij een programma samen en gaan we aan de slag!

De workshops die wij verzorgen zijn:

  • Zakelijk bloggen;
  • SEO tekstschrijven;
  • Facebook;
  • LinkedIn;
  • Instagram;
  • Twitter.

storytelling Bergen op Zoom - GRAZImedia.com

Integratie storytelling en contentmarketing

Hoe integreer je storytelling en contentmarketing binnen jouw bedrijf? Wij verzorgen het plan de campagne als ook de uitvoering daarvan samen met jouw team.

Lezingen

Als specialist in storytelling en contentmarketing wordt Patricia Borghouts regelmatig ingeschakeld voor presentaties en lezingen. Dat kan een lezing zijn tijdens een evenement of een presentatie tijdens een netwerkbijeenkomst. Door haar verhaal te delen over de rode schoentjes kreeg GRAZImedia.com landelijke bekendheid. Wat kunnen storytelling en contentmarketing voor jouw bedrijf betekenen? Waarom is het belangrijk? En hoe kun je met storytelling en contentmarketing het verschil gaan maken? Patricia deelt haar kennis graag met jouw publiek!

grazimedia-contentmarketingbureau

We love to share

Geïnteresseerd in een workshop op maat? Of benieuwd wat wij voor jouw evenement of bijeenkomst kunnen betekenen Bel (0165 – 300648) of mail (info@grazimedia.com) ons! We love to share!

CONTACT