Contentcreatie

Naast het opzetten van een contentmarketingstrategie creëren wij ook alle content in tekst en beeld. Wist je dat goede content de basis van zoekmachineoptimalisatie en hoge posities is in Google? Van blogs tot cinemagraphics en van webteksten tot animaties en filmpjes. De contentspecialisten van GRAZImedia.com vertalen jouw verhaal naar de leukste tekstuele en visuele content!

Tekstuele content

Het spelen met letters, een goed verhaal creëren…het is onze hobby! Een van de voordelen van een samenwerking met GRAZImedia.com is dat wij gespecialiseerd zijn in het schrijven voor het web. Schrijven voor het web is een heel ander vak dan schrijven voor offline producties, zoals een boek of een brochure. Als online copywriters weten wij jouw mooie verhaal te vertalen naar wat Google belangrijk vindt en zijn wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op dit gebied. Vele organisaties kiezen daarom voor ‘de pen’ van GRAZImedia.com.

Wij helpen jou graag met:

  • (SEO) webteksten;
  • Blogs, ghostbloggen;
  • (Online) nieuwsbrieven;
  • Magazines;
  • Whitepapers;
  • Persberichten;
  • Copywriting overig.

grazimedia-contentmarketingbureau

Social media content

Als ware ‘social media addicts’ kent geen enkel socialmediakanaal geheimen voor ons. Wij beheren en onderhouden de kanalen van vele opdrachtgevers door goede social media content te creëren, te publiceren, campagnes op te zetten en de interactie aan te gaan met doelgroepen. Een succesvolle community begint bij GRAZImedia.com!

Visuele content

Bij visuele content kun je denken aan:

grazimedia-contentmarketingbureau

Visuele social media kanalen zoals Instagram en YouTube nemen in populariteit toe. Daarom neemt visuele content een steeds belangrijkere plaats in de contentmarketingstrategie van bedrijven in. Jouw klanten en prospects zoeken tegenwoordig steeds vaker op Google Afbeeldingen en YouTube, zodat zij ook gelijk een visuele indruk krijgen van jouw bedrijf, merk, product of dienst.

Contact contentcreatie

Meer weten over de contentcreaties van GRAZImedia.com? Neem dan contact met ons op via 0165 – 300648 of stuur een e-mail naar info@grazimedia.com voor een inspirerende contentsessie!

CONTACT