Concept & branding

GRAZImedia.com behoort tot een van de topinfluencers contentmarketing in Nederland. Wij weten als geen ander hoe je een organisatie of merk succesvol in de markt moet zetten. Dus…wil jij jouw bedrijf succesvol positioneren? Call the GRAZI’s!

Een sterke, herkenbare positionering

Een succesvol merk heeft een sterke en herkenbare positionering. Om dat te bereiken, beginnen we met het in kaart brengen van de identiteit, visie, werkwijze en doelstellingen van jouw organisatie. Uiteraard kijken we daarbij ook naar het verhaal. Elke organisatie heeft een eigen, authentiek verhaal. Ook jouw organisatie. Verhalen moeten echt zijn om geloofwaardig over te komen. Wij helpen jou om jouw verhaal te verwoorden én onder de aandacht te brengen van jouw doelgroepen.

GRAZImedia.com contentmarketingbureau - topinfluencers contentmarketing

Interne communicatie

De externe communicatie moet kloppen met de interne organisatie. Mocht tijdens onze gesprekken blijken, dat er intern nog wat werk aan de winkel is, dan brengen wij je in contact met een samenwerkingspartner die jou hierin, indien nodig en gewenst, kan begeleiden. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Het creatieve concept

Na een uitgebreide analyse en voorbereiding gaan we aan de slag met het creatieve concept dat wij van A tot Z, zowel in tekst als beeld, voor je uitwerken. Is alles naar wens? Dan gaan we over tot een succesvolle lancering en zorgen we ervoor dat we op een positieve wijze de aandacht gaan trekken. Wij weten waar jouw doelgroepen zich bevinden én beschikken over een groot netwerk van bloggers, vloggers en (online) media. Wel zo handig toch?

Branding, ook voor non-profitorganisaties

Er wordt vaak gedacht dat branding alleen voor commerciële bedrijven noodzakelijk is. Niets is echter minder waar. Gelukkig zien ook steeds meer non-profitorganisaties in dat een sterke positionering van de organisatie belangrijk is om doelgroepen te bereiken en doelstellingen te behalen.

Contact concept & branding

Meer weten? Neem dan contact op via 0165 – 300648 of stuur een e-mail naar info@grazimedia.com. Wij helpen je graag om jouw organisatie te positioneren als een sterk merk.

CONTACT