Be a GRAZI!

Heb je minimaal 5 jaar werkervaring in online copywriting en / of communitymanagement? Wil jij net als wij de beste zijn in jouw vak en deel uitmaken van een stabiel bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden? Dan ben jij misschien een GRAZI!

Ben jij een GRAZI?

Een GRAZI is een kei in zijn of haar vak. Je schrijft de sterren van de hemel en / of bent een rasechte social media addict. Door jouw creatieve geest en goede pen laat jij communities groeien. Schrijven doe je foutloos en Google kent geen geheimen voor jou. Trends en ontwikkelingen op het gebied van content volg je op de voet en je hebt een brede interesse in branches, producten en diensten. Ook met weinig input weet jij hét onderscheidende verhaal onder tijdsdruk te creëren.

Zelfbewust

Je weet wat je wilt en stelt hoge eisen aan jezelf. Alleen het beste is goed genoeg! Onze klanten betalen jouw salaris. Daarvan ben jij je bewust. Het succes van onze klanten is ons succes. Daarom neem je hun belangen altijd als uitgangspunt. Je denkt mee en bent (ook voor je collega’s!) hulpvaardig. Je bent vrolijk en positief ingesteld en kan tegen het spreekwoordelijke ‘stootje’.

Werkzaamheden webredacteur / online copywriter

  • Bloggen en het schrijven van webteksten voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers;
  • Persberichten herschrijven naar leuke blogs c.q. unieke content;
  • (Telefonisch) interviews afnemen;
  • Social media, beheer en onderhoud / interactie doelgroepen;
  • Research naar interessante input om blogs /webteksten te schrijven;
  • Publiceren van blogs en webteksten in het WordPress cms (websites vullen).

Wat kun je ons verwachten?

Je komt te werken in een klein, hecht team op onze mooie locatie in Bergen op Zoom of Vlissingen.
Ben jij een GRAZI, dan krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf. Wij bieden een breed dienstenpakket, dus voor echte GRAZI’s is er altijd afwisseling genoeg.

We do our job with a smile!

Werken moet leuk zijn. Daarom gaan we alleen voor projecten die positieve energie opleveren. Superleuke projecten waarin we geloven. Work hard and play harder! We maken regelmatig tijd om iets leuks te doen zoals gezellig samen borrelen, uit eten of een andere leuke activiteit.

Interesse?

Verras ons met een originele sollicitatie met CV waarin jouw schrijfkunsten direct zichtbaar worden en stuur deze naar patricia@grazimedia.com ter attentie van Patricia Borghouts, eigenaresse GRAZImedia.com. Maximaal 3 gesprekken en een test maken onderdeel uit van de selectieprocedure.