5 x waarom GRAZImedia.com

Vanuit onze mooie locatie in De Rotterdam in Rotterdam verzorgen wij voor vele overheden communicatie- en contentmarketingtrajecten op maat. Vele beslissers werkzaam voor de overheid, (jeugd)zorg, het groter MKB en duurzame, maatschappelijke projecten, kiezen voor GRAZImedia.com als communicatiepartner. We leggen je uit waarom!

1: Een van de topinfluencers contentmarketing in Nederland

Mooie websites, brochures, socialmediakanalen. Het kan er allemaal nog zo fantastisch uitzien, als het niets oplevert, heb je er niets aan. Als contentmarketingspecialisten richten wij ons naast het ontwikkelen van online en offline producties op de inhoud. Welke kanalen zet je in en hoe zorg je ervoor dat je doelgroepen aanzet tot actie? Dat doe je met goede content! Alle inspanningen moeten resulteren in het behalen van doelstellingen. Wij behoren tot de top contentmarketinginfluencers in Nederland, dus dat kun je met een gerust hart aan ons overlaten!

GRAZImedia. com - reclamebureau Bergen op Zoom

Knallen met de GRAZI’s!

2: Eén vaste projectleider

Snel schakelen en korte lijntjes, daar houden we van! En jij vast ook! Daarom werk je bij GRAZImedia.com met één vaste contactpersoon. Iemand die jouw organisatie kent en weet wat jij als opdrachtgever belangrijk vindt. Dat werkt zóveel gemakkelijker en plezieriger.

3: Alles in eigen huis

Wij doen alles inhouse! Geen eenpitters waarbij de continuïteit in het gedrang kan komen of een collectief van meerdere bedrijven met allemaal hun eigen werkwijze en voorwaarden. Ons team bestaat uit een contentmarketeer, bloggers, copywriters, een (web)designer en e-mailmarketing- en socialmediaspecialisten. Voor 3D-animaties en bepaalde fotografie- en filmopdrachten schakelen we toppers in uit ons netwerk. En verder doen we alles lekker zelf. Dat werkt prettiger voor jou en voor ons!

Kerstvoorstelling Theater van de rode schoentjes GRAZImedia.com 22

4: Wij zijn kritisch en resultaatgericht

Wij zijn kritisch en nemen alleen maar opdrachten aan waarin we geloven. Jouw succes is immers ons succes. Dat betekent dat we soms ook eigenwijs ‘nee’ zeggen, als we denken dat jij jouw investering beter ergens anders of op een andere wijze kunt besteden. Snel opdrachten scoren is niet ons ding. Gedegen en kwalitatief goed werk leveren, én samenwerken aan succes, wel.
GRAZImedia.com contentmarketingbureau - topinfluencers contentmarketing

5: Ouderwetsche klant- en servicegericht

Ouderwetsche klant- en servicegerichtheid. Jawel met ‘sch’, je leest het goed. Dit is een link naar onze vintage uitstraling en de klantgerichtheid waar je vroeger als klant nog wel vaak op kon rekenen. Goed werk afleveren. Vlot en vriendelijk reageren. Afspraken nakomen. Voor GRAZI’s is dat dagelijkse kost. Zo leuk om te doen! En we krijgen er zóveel voor terug. Positieve reacties, langdurige samenwerkingen én doorverwijzingen. Daar zijn we dan ook heel blij mee! Stiekem hopen we natuurlijk dat ook jij onze ambassadeur wordt.

CONTACT