Meer resultaat met social media? Call the GRAZI’s!

118 - GRAZImedia.com - Contentmarketingbureau

Social media, WE LOVE IT! Met onwijs veel passie en plezier volgen wij alle laatste ontwikkelingen op Facebook, LinkedIn, Pinterest, Instagram, Google+, Snapchat en meer. Het is zo ónwijs leuk om mensen aan je te binden via social media en ze aan te zetten tot actie! Een beetje ‘addict’ zijn wel. Of misschien wel heel veel. Ook voor social media geldt: we do our job with a smile!

Socialmediastrategie

Als een van de topinfluencers contentmarketing van Nederland kun je jouw socialmediastrategie met een gerust hart aan ons overlaten. Een GRAZIadvies is altijd een maatwerkadvies. Voordat wij voor jou aan de slag gaan, maken we een uitgebreide analyse en bewegen we ons tussen jouw stakeholders. Op welke kanalen bevinden zij zich? Waar gaat hun interesse naar uit? En wanneer publiceer je wat op welk kanaal om doelstellingen te bereiken? Met een goede socialmediastrategie, beginnen we goed voorbereid aan een succesvolle uitvoering.

contentmarketing - GRAZImedia.com - Goes - Bergen op Zoom

Social media beheer en onderhoud

Veel organisaties hebben zelf te weinig tijd om succesvol te zijn op social media, of kunnen daar wel wat hulp bij gebruiken. Wij zetten de kanalen voor je op en kunnen ook het volledige beheer en onderhoud voor je uit handen nemen. Dit betekent dat wij alle content in tekst en beeld voor je bedenken, creëren en publiceren. Daarnaast monitoren wij alle likes en reacties. Wat gaat goed en wat kan beter? De resultaten nemen we elke maand met je door.

Socialmediacampagnes

Wil je meer naamsbekendheid in een bepaald gebied? Wil je in contact komen met andere doelgroepen? Of wil je een nieuwe dienst of evenement extra onder de aandacht brengen? De GRAZI’s zetten de leukste socialmediacampagnes voor je op. Bij campagnes denken mensen vaak aan enorme bedragen. Well, don’t worry. Soms kun je met relatief kleine bedragen al veel bereiken.

Socialmediatrainingen

Voor vele organisaties verzorgden wij al maatwerktrainingen in Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter en meer. Voordat we met jou of jouw medewerker(s) aan de slag gaan, maken we eerst een analyse van de doelstellingen, werkgebied, concurrenten, kennisniveau en meer. Zo creëren we een training die naadloos aansluit op jouw organisatie. Het resultaat? Sneller en succesvoller zelf aan de slag met diverse socialmediakanalen! Mochten er daarna nog vragen zijn, dan staan we uiteraard voor je klaar!

Lezingen over social media

‘Onze’ Patricia behoort tot de topinfluencers contentmarketing van Nederland. Zij wordt regelmatig uitgenodigd voor presentaties en lezingen in het land om haar kennis en visie op de inzet van social media te delen met het publiek.

Social media

Meer weten? Neem dan contact met ons op! Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom voor een kennismaking met thee, cappuccino of borrel (houden wij ook van!). Je treft ons in Rotterdam, Goes of Bergen op Zoom. Natuurlijk komen we ook graag naar jou. Tot snel!