Geen tijd om te bloggen? Laat de GRAZI’s het voor je doen!

GRAZImedia.com - Webteksten Bergen op Zoom

Een bedrijf begint altijd met een verhaal. Vanuit dat hoofdverhaal ontstaan weer nieuwe, interessante subverhalen. Trends, tips, ontwikkelingen en meer. ‘Laat mij gewoon de zaak maar draaien’, roepen ondernemers algauw. Stop! Jouw verhaal is namelijk net zo interessant als het verhaal van jouw buurman. Daar geloven wij bij GRAZImedia.com in. Mocht je nog niet zover zijn dit zelf te erkennen: laat ons het doen. 

Bloggen is goed voor de vindbaarheid

Bloggen is een perfecte manier om én jouw verhaal te vertellen, én de vindbaarheid van de website te vergroten. Want: hoe actueler de website, hoe hoger deze in de ranking van de zoekmachine komt als je de regels van Google toepast. Een dubbele toegevoegde waarde dus. Tegelijkertijd heeft een bloggende ondernemer voorsprong op de concurrent: door in begrijpelijke taal te vertellen over jouw misschien wel complexe branche (denk bijvoorbeeld aan juridische verhalen), krijgen prospects meer inzicht in je werkwijze en oplossingen die je kunt bieden.

Blogabonnement GRAZImedia.com

Bloggen met een frisse blik

Complexe verhalen omzetten in begrijpelijke taal kun je beter overlaten aan iemand die niet in de branche werkzaam is. Je zit er zelf wellicht te diep in, terwijl wij er met een frisse, onafhankelijke blik naar kijken. We leggen alle informatie zodanig uit, dat het begrijpbaar wordt voor iedereen. Hiermee heb je een streepje voor op de concurrent die vasthoudt aan zijn complexe materies.

GRAZImedia. com - reclamebureau Bergen op Zoom

Nieuwe ontwikkelingen? Schrijf erover!

Door te bloggen, heb je meer ruimte om subonderwerpen aan te pakken op de website. Denk ook aan trends, projecten en actuele ontwikkelingen in jouw branche. Een wetswijziging op 1 juli? Schrijf erover! Zo geef je ook een stukje achtergrond mee aan (potentiële) klanten. Door frequent te bloggen – dat kan ook maandelijks zijn – pak je dus meerdere voordelen mee. Geen tijd om te bloggen? Call the GRAZI’s!

Blogabonnement op maat

Bloggen doen we altijd op maat, omdat ieder bedrijf anders is en andere behoeften heeft. Wil je maandelijks bloggen, of liever wekelijks? Wat zijn interessante onderwerpen om over te bloggen? Wat is voor jou het voornaamste doel van het bloggen? In een uitgebreid gesprek bespreken we alle wensen en mogelijkheden. Uiteraard mag je wensen of ideeën over het bloggen altijd bij ons neerleggen. Als (ghost)bloggers en creatieve geesten denken wij graag met jou mee!

Contact blogabonnement

Neem voor meer informatie over een blogabonnement contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.