Verras je relaties met een leuke eindejaars-boodschap!

Wil je de relatie met je klanten nog eens verstevigen door een cadeautje te geven, iets feestelijks te doen of hem of haar nog eens extra te attenderen op wat je te bieden hebt? Call the GRAZI’s voor een leuke eindejaarsboodschap! 

Eindejaarsboodschap

Relaties verrassen met een opvallende eindejaarsboodschap kan op vele manieren. Zo kun je een leuke animatie, cinemagraph, animatie of visal maken voor bijvoorbeeld je website, app, (online) nieuwsbrief en socialmediakanalen. Naast je boodschap in woord, kun je die ook in beeld verpakken. Speciaal voor Sinterklaas en Kerstmis maken wij leuke beelden die je voor relatie- en/of contentmarketing kunt gebruiken. Verras je relaties! Hier zie je aantal voorbeelden van wat er mogelijk is:

 

 

 

 

 

E-mailmarketing en social media marketing

Heb je geen tijd om jouw eindejaarsboodschap zelf de wereld in te helpen? Ook dan kun je een beroep doen op de GRAZI’s. Dit betekent dat we behalve een leuke boodschap schrijven ook de nieuwsbrief opmaken, inrichten en versturen. Voor social media kunnen wij een leuke campagne opzetten en het beheer en onderhoud op ons nemen. Dat kan op projectbasis of langdurig, afhankelijk van wat je wilt.

Eindejaarsboodschap

Wil je meer hierover weten? Aarzel niet en neem contact met ons op via 0165 – 300648 of stuur een e-mail naar info@grazimedia.com.