Natuurlijk Rooibos voor een optimale verzorging van de huid

GRAZImedia - Contentmarketingbureau - Natuurlijk Rooibos referentie

Het jaar 2016 was een bijzonder jaar voor Sachiko van Veen en Peter Vandersmissen. Hun  passie voor natuurlijke verzorgingsproducten en Zuid-Afrika lieten zij samenkomen in hun mooie bedrijf Natuurlijk Rooibos. Met Natuurlijk Rooibos bieden zij particulieren, apotheken en drogisterijen in Europa een luxe en natuurlijke lijn aan rooibosproducten voor de verzorging van de gezichts- en lichaamshuid. GRAZImedia.com ontwikkelde de contentmarketingstrategie en schreef de persberichten en content voor de online en offline kanalen! 

Rooibos voor gezichts- en lichaamsverzorging

Sachiko: ’De interesse voor Rooibos Skincare ontstond bij bezoeken aan rooibosplantages in het Cedergebergte. Tot dan kenden wij rooibos alleen van de thee. Het was voor ons al snel duidelijk dat het bioactieve rooibos plantenextract door de vele antioxidanten, vitaminen en mineralen uitermate geschikt is voor de verzorging van de gezichts- en lichaamshuid. Zo ook aspalathin en nothofagin, die vrije radicalen tegenwerken. Dit was het begin van Natuurlijk Rooibos.’

Voordelen rooibos

We zetten de voordelen van rooibos voor gezichts- en lichaamsverzorging op een rijtje:

– Werkt kalmerend en verzorgend bij bijvoorbeeld acné, eczeem en een gevlekte huid.
– Gaat veroudering tegen.
– Geeft extra verzorging aan de gevoelige huid.
– Bevordert het herstellend vermogen van de huid.
– Kalmeert en verzacht de huid bij bijvoorbeeld zonnebrand en andere invloeden van buitenaf.

Natuurlijk Rooibos - Advantage crème en verzorging

Exclusive partner

‘Sinds de oprichting hebben we naast de zakelijke markt ook vele particulieren kunnen overtuigen van de werking van Rooibos Skincare. Door onze aanpak en de sterke groei van ons bedrijf koos producent African Extracts Rooibos voor Natuurlijk Rooibos als exclusive partner voor de particuliere en zakelijke markt in Europa. African Extracts Rooibos is een van de meest succesvolle fabrikanten in huidverzorgingsproducten van Zuid-Afrika.’

Natuurlijk Rooibos Classic voor de Beauty Astir Award

‘De Classic lijn is erg populair. Met deze mooie lijn hopen wij de Beauty Astir Award 2017 in de wacht te slepen. De Classic producten zijn geschikt voor de normale en de gecombineerde huid. Deze lijn bestaat uit een aantal mooie lichaams- en gezichtsproducten die reinigen, verzorgen, beschermen, het vochtgehalte reguleren en ervoor zorgen dat u er stralend uitziet. Alle African Extracts Rooibos producten zijn dermatologisch getest, parabeenvrij, worden nooit getest op dieren en zijn goedgekeurd door Beauty Without Cruelty.’

Natuurlijk Rooibos - Classic

 

Contentmarketing en meer

Bij een nieuw bedrijf hoort een effectieve marketingcommunicatie. ‘Als startend bedrijf is het belangrijk dat je jezelf op een juiste manier positioneert en naamsbekendheid creëert. GRAZImedia.com ontwikkelde op ons verzoek de contentstrategie en schreef de persberichten, webteksten en teksten voor de brochure in diverse talen. Daarnaast bracht Patricia ons in contact met diverse bloggers en journalisten.’

Samenwerking GRAZImedia.com

‘We hebben de samenwerking als prettig ervaren. Erg professioneel en alle content wordt altijd snel aangeleverd. Daardoor konden wij ook snel schakelen. We zouden GRAZImedia.com absoluut aanbevelen en blijven zelf ook zeker gebruik maken van de expertise en diensten van GRAZImedia.com.’