Mflow - GRAZImedia.com

Marc Luttikhuis helpt met zijn bedrijf Mflow individuen, teams en organisaties het beste uit zichzelf te halen. Ze een bepaalde flow mee te geven. Inspirerend, noemen wij dat! GRAZImedia.com kwam in contact met Mflow en dat pakte leuk uit… 

Hoe ben je in contact gekomen met GRAZImedia.com?

‘Door mijn intrek destijds in Business Center Blokstallen, waar ook GRAZImedia.com gehuisvest is. (Sinds 2017 is Marc gevestigd in Kantoorvilla De Pastorie, omdat hij nauw samenwerkt met DON Bureau). Dat is meteen ook het mooie van dit businesscenter: je zoekt elkaar makkelijk op. Een praatje bij het koffieautomaat en je weet van elkaar wat je doet. En als het klikt gun je iemand nu eenmaal sneller iets. Trouwens, die locatie van GRAZImedia.com, op het open podium in de leeszaal, maakt het erg toegankelijk hiermee in contact te komen. Dat spreekt me aan.’

Marc Luttikhuis - Mflow

Wat heeft GRAZI voor je betekend en hoe heb je dit ervaren?

‘Patricia heeft voor mij een workshop SEO in elkaar gezet en gepresenteerd. Eén op één. Ik heb dit als prettig, persoonlijk en flexibel ervaren. Het is geen eenmalige workshop waarna ze factureert en weg is, ook daarna blijft er ondersteuning en denkt Patricia actief mee bij het bouwen van je bedrijf. Het geven en helpen staat zeer centraal bij GRAZImedia.com en dat is super.’

De werking van zoekmachines en meer

‘Ik heb veel geleerd en inzicht gekregen over hoe zoekmachines werken en hoe je het beste gevonden kunt worden op internet. Ook tips voor het schrijven van blogs hebben me veel bijgebracht. Daarnaast heeft ze me op weg geholpen om zelf mijn verhaal vorm te geven.’

Mflow het verhaal van de trompet

Zou je GRAZImedia.com aanbevelen aan anderen?

‘Zeker, heb ik ook al gedaan. GRAZImedia.com is meer dan een bureau voor storytelling en contentmarketing. De passie, creativiteit en het veel willen betekenen voor anderen zijn zaken die kenmerkend zijn voor het bedrijf. Het team zorg er tegelijkertijd voor dat je dichtbij jezelf blijft. Het verhaal van de rode schoentjes is prachtig, sterk en zeer authentiek. Dat spreekt mensen, en mij dus ook, aan. Het gaat om de mensen achter de dienst. Die maken het verschil. Datgene doen waar je gelukkig van wordt en waar je talent voor hebt. Dat sluit heel mooi aan bij wat ik met mijn bedrijf Mflow ook wil. Anderen, individuen, teams en organisaties, helpen het beste uit zichzelf en uit elkaar te halen en daarmee flow creëren.’

Het verhaal van de trompet

‘Na bijna 20 jaar in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt in allerlei management- en directiefuncties heb ik heel bewust besloten mijn hart te volgen. Met de ervaring die ik heb opgedaan wil ik met mijn bedrijf Mflow anderen, individuen, teams en organisaties, helpen het beste uit zichzelf en uit elkaar te halen en daarmee flow creëren. Ik geloof heel erg in het feit dat als mensen mogen doen waar ze goed in zijn (talent) en waar ze passie voor hebben, ze dan optimaal in hun kracht komen. Het creëren van een dergelijke organisatieomgeving waarin dit mogelijk is vraagt ander leiderschap en daarmee een andere cultuur dan wat we veelal zien. Gebaseerd op vertrouwen en enthousiasme, met als vertrekpunt een inspirerend doel (purpose). Een dergelijke omgeving levert ook veel op. Voor individu, organisatie, klant en maatschappij. En daar draag ik graag mijn steentje aan bij.’ Lees hier meer over het verhaal van de trompet.

Kijk hier voor meer informatie over de dienstverlening van Mflow!

Meer info over (SEO) webteksten