GRAZImedia neemt deel aan Contacta

Contentmarktingbureau GRAZImedia.com neemt na het Rode Loper Ondernemers Event en Outdoor Brabant deel aan Contacta. Met zo’n 300 standhouders en 22.000 bezoekers veranderen de Zeelandhallen in Goes van 5 tot en met 7 november in dé netwerklocatie van Zuid-West Nederland en Vlaanderen.

West-Brabantplein

Patricia Borghouts, eigenaresse van GRAZImedia.com: ‘Wij staan op het gezellige West-Brabantplein, waar je onder het genot van een hapje en een drankje kennis kunt maken met andere standhouders. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken. Kortom, redenen genoeg om een bezoekje te brengen aan dit mooie evenement!’

Sprekers Contacta 2013

Tijdens Contacta zijn er inspirerende sprekers aanwezig, zoals Jack de Vries, André Kuipers en Erben Wennemars. Kijk hier voor de openingstijden en het programma van Contacta.

E-tickets voor bezoekers

Natuurlijk hopen wij jou ook te mogen verwelkomen tijdens Contacta.
Via deze link kun je een gratis ticket voor Contacta bestellen. Tot dan!